UrbanGuides-update!

Met de komst van nieuwe versoepelingen is er voor UrbanGuides ook weer meer mogelijk! Zo hebben we de komende weken een mooi programma rondom de Rotterdam Architectuurprijs voor je in petto. Houd onze website,  Facebook of Instagram in de gaten voor verdere updates en neem vooral ook een kijkje op de website van de Rotterdam Architectuur Maand.

Na juni komen we bij jullie terug met meer informatie over het boeken van tours tijdens en na de zomer. Tot die tijd kun je genieten van bovenstaande stadsprogrammering!

Ga mee op expeditie in eigen stad! UrbanGuides laat je deze maand kennismaken met de buurten en gebouwen die om verschillende redenen zo bijzonder zijn, dat ze ooit een inzending, nominatie of zelfs winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs zijn geweest.

Tourprogramma Rotterdam Architectuurprijs

Zomertip

UrbanGuides laat je kennismaken met buurten en gebouwen die zo bijzonder zijn, dat ze ooit een inzending, nominatie of winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs zijn geweest.

Meer info

Rotterdam transformatiestad architectuur PRO fietstour gidsen

Kom je Rotterdam ontdekken met collega’s of klanten? UrbanGuides organiseert een mooi programma voor je! Van architectuur tot stedelijke ontwikkeling, en van stadscultuur tot duurzame innovatie; onze professionele gidsen vertellen vanuit hun specifieke vakgebieden en persoonlijke fascinatie.

Bekijk tours

Verwonder je tijdens een fietstour, maak een verrassende stadswandeling met een gids of stippel samen met UrbanGuides een dagprogramma uit om Rotterdam van binnen en buiten te leren kennen.

Bekijk tours

rotterdam centraal station rondleiding fietstour educatie fietsen door rotterdam met gids urbanguides toerisme

Rotterdam is in veel opzichten de ideale plek voor een studietrip. Of de excursie ingestoken wordt vanuit geschiedenis, stedenbouw, aardrijkskunde, biologie of maatschappijleer, op vrijwel elk gebied biedt de stad een enorme gelaagdheid en de potentie om daarvan te leren.

Bekijk tours

uurbanguides UNESCO-werelderfgoed van nelle fabriek architectuur rondleiding instaptours chabot museum van nelle gidsen tours architectuur

Aan de oever van de Delfshavense Schie ligt een bijzonder UNESCO-werelderfgoed: de Van Nelle Fabriek. Dit gebouw wordt beschouwd als hét monument van het Nederlands Modernisme.

Bekijk tour

museumguides rotterdam

Onze ervaren gidsen laten je op enthousiaste wijze kennismaken met de kunst en cultuur in de stad. Ze vertellen je alles over de tentoonstellingen in de Kunsthal en het Nieuwe Instituut, tonen je de rijke stadscollectie kunst in de openbare ruimte en laten je het cultureel erfgoed van Rotterdam optimaal beleven.

Lees verder

fietstour urbanguides rotterdam toerisme gidsen rondleiding museum museumpark architectuur kunsthal HNI boijmans fietsverhuursteelrides

Ben je gek van fietsen, op zoek naar een nieuwe stalen ros of heb je gewoon een lekke band? Kom naar Steel Rides, wij kijken er naar uit om je te helpen!

Lees verder