Maatregelen i.v.m. het corona virus

In verband met het corona virus zijn alle rondleidingen tot 01-06-2020 opgeschort. Ons kantoor is beperkt bemand, maar wel bereikbaar.

Bekijk ons wisselende aanbod aan specials: de meest actuele rondleidingen en activiteiten in Rotterdam. UrbanGuides werkt regelmatig samen met inspirerende partners om je kennis te laten maken met het beste dat de stad te bieden heeft.

Ontdek de Van Nelle Fabriek

Instaptour

Aan de oever van de Delfshavense Schie ligt een bijzonder UNESCO-werelderfgoed: de Van Nelle Fabriek.

Bekijk tour

Combitour: Wandeling & Citycruise

Voorjaarstip

Een stad aan het water beleef je compleet anders vanaf de kade dan vanaf een schip. UrbanGuides en de Tenders combineren het beste van beide werelden!

Bekijk tour

Boijmans in Transit-tour

De derde zondag van de maand

Tijdens de renovatie van het museum organiseren UrbanGuides en Boijmans van Beuningen de Boijmans in Transit-tour: een inspirerende wandeling door het Museumpark!

Bekijk tour

Rotterdam transformatiestad architectuur PRO fietstour gidsen

Kom je Rotterdam ontdekken met collega’s of klanten? UrbanGuides organiseert een mooi programma voor je! Van architectuur tot stedelijke ontwikkeling, en van stadscultuur tot duurzame innovatie; onze professionele gidsen vertellen vanuit hun specifieke vakgebieden en persoonlijke fascinatie.

Bekijk tours

Verwonder je tijdens een fietstour, maak een verrassende stadswandeling met een gids of stippel samen met UrbanGuides een dagprogramma uit om Rotterdam van binnen en buiten te leren kennen.

Bekijk tours

rotterdam centraal station rondleiding fietstour educatie fietsen door rotterdam met gids urbanguides toerisme

Rotterdam is in veel opzichten de ideale plek voor een studietrip. Of de excursie ingestoken wordt vanuit geschiedenis, stedenbouw, aardrijkskunde, biologie of maatschappijleer, op vrijwel elk gebied biedt de stad een enorme gelaagdheid en de potentie om daarvan te leren.

Bekijk tours

uurbanguides UNESCO-werelderfgoed van nelle fabriek architectuur rondleiding instaptours chabot museum van nelle gidsen tours architectuur

Aan de oever van de Delfshavense Schie ligt een bijzonder UNESCO-werelderfgoed: de Van Nelle Fabriek. Dit gebouw wordt beschouwd als hét monument van het Nederlands Modernisme.

Bekijk tour

museumguides rotterdam

Onze ervaren gidsen laten je op enthousiaste wijze kennismaken met de kunst en cultuur in de stad. Ze vertellen je alles over de tentoonstellingen in de Kunsthal en het Nieuwe Instituut, tonen je de rijke stadscollectie kunst in de openbare ruimte en laten je het cultureel erfgoed van Rotterdam optimaal beleven.

Lees verder

fietstour urbanguides rotterdam toerisme gidsen rondleiding museum museumpark architectuur kunsthal HNI boijmans fietsverhuursteelrides

Ben je gek van fietsen, op zoek naar een nieuwe stalen ros of heb je gewoon een lekke band? Kom naar Steel Rides, wij kijken er naar uit om je te helpen!

Lees verder