Veilig touren tijdens corona

Goed nieuws: vanaf 1 juli zullen wij ons tourprogramma gelukkig weer hervatten. En dat met een speciale zomerprogrammering! Bekijk hieronder de speciale selectie corona-proof rondleidingen die je de komende maanden in groepsverband kunt boeken. Houd daarnaast onze Facebook en Instagram in de gaten voor updates over de bijzondere instaptours die we speciaal voor deze zomer aan ontwikkelen zijn...

Bekijk onze selectie corona-proof rondleidingen: een mooi aanbod van fiets- en wandeltours in de wat rustiger stadsdelen. Ga mee naar juist die wijken waar nog veel te ontdekken valt. Onze gidsen nemen je graag, op veilige en verantwoorde wijze, mee op pad!

Ontdek de Van Nelle Fabriek

Vanaf 1 juli 2020

Licht, lucht en ruimte: hygiëne avant la lettre in UNESCO-werelderfgoed de Van Nelle Fabriek.

Bekijk tour

Luchtsingel & District East

zomertip

Aan de vooravond van de nieuwste ontwikkelingen wandel je met UrbanGuides door het weidse en open District East.

Bekijk tour

Boijmans in Transit-tour

vanaf 1 juli 2020

Voorafgaand aan de opening van het Depot organiseren UrbanGuides en Boijmans van Beuningen de Boijmans in Transit-tour: een inspirerende wandeling door het Museumpark!

Bekijk tour

Uit fietsen op Zuid

De brug over

Ga mee uit fietsen op Zuid en ontdek waarom deze architectonische en culturele lappendeken een gebied van ontwikkeling en betekenis is.

Bekijk tour

Rotterdam transformatiestad architectuur PRO fietstour gidsen

Kom je Rotterdam ontdekken met collega’s of klanten? UrbanGuides organiseert een mooi programma voor je! Van architectuur tot stedelijke ontwikkeling, en van stadscultuur tot duurzame innovatie; onze professionele gidsen vertellen vanuit hun specifieke vakgebieden en persoonlijke fascinatie.

Bekijk tours

Verwonder je tijdens een fietstour, maak een verrassende stadswandeling met een gids of stippel samen met UrbanGuides een dagprogramma uit om Rotterdam van binnen en buiten te leren kennen.

Bekijk tours

rotterdam centraal station rondleiding fietstour educatie fietsen door rotterdam met gids urbanguides toerisme

Rotterdam is in veel opzichten de ideale plek voor een studietrip. Of de excursie ingestoken wordt vanuit geschiedenis, stedenbouw, aardrijkskunde, biologie of maatschappijleer, op vrijwel elk gebied biedt de stad een enorme gelaagdheid en de potentie om daarvan te leren.

Bekijk tours

uurbanguides UNESCO-werelderfgoed van nelle fabriek architectuur rondleiding instaptours chabot museum van nelle gidsen tours architectuur

Aan de oever van de Delfshavense Schie ligt een bijzonder UNESCO-werelderfgoed: de Van Nelle Fabriek. Dit gebouw wordt beschouwd als hét monument van het Nederlands Modernisme.

Bekijk tour

museumguides rotterdam

Onze ervaren gidsen laten je op enthousiaste wijze kennismaken met de kunst en cultuur in de stad. Ze vertellen je alles over de tentoonstellingen in de Kunsthal en het Nieuwe Instituut, tonen je de rijke stadscollectie kunst in de openbare ruimte en laten je het cultureel erfgoed van Rotterdam optimaal beleven.

Lees verder

fietstour urbanguides rotterdam toerisme gidsen rondleiding museum museumpark architectuur kunsthal HNI boijmans fietsverhuursteelrides

Ben je gek van fietsen, op zoek naar een nieuwe stalen ros of heb je gewoon een lekke band? Kom naar Steel Rides, wij kijken er naar uit om je te helpen!

Lees verder