UrbanGuides-update rondom COVID-19

In verband met de lockdown vinden er tot en met 20 april 2021 geen rondleidingen plaats. UrbanGuides blijft per mail bereikbaar voor eventuele vragen of verzoeken. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor updates.

Omdat het onder de huidige maatregelen niet is toegestaan om in groepsverband samen te komen, tippen we je de leukste plekken en tentoonstellingen om op eigen gelegenheid te ontdekken. Zo ben je toch nog een beetje met ons op pad!

Extra Large in de Kunsthal

Te zien tot 3 januari 2021

MuseumGuides neemt je mee in de wondere wereld van de Kunsthal. De tentoonstelling Extra Large is een overzicht van imposante wandkleden naar ontwerpen van beroemde kunstenaars.

Meer info

Kunst in West

Herfsttip

'Let's get Physical' in M4H!
Spring op de fiets en ontdek dit opkomende en dynamische gebied aan de hand van de beeldenroute van AVL-Mundo.

Meer info

Tuindorpen op Zuid

Aan de wandel

Speciaal voor de Open Monumentendag 2020 ontwikkelde UrbanGuides vier gratis te downloaden routes door Rotterdam, waaronder een verrassende wandeling door de Tuindorpen op Zuid.

Meer info

Ontdek het Chabot Museum

Kunst stelt alles voor

Nu de wekelijkse Van Nelle-rondleiding van UrbanGuides en het Chabot Museum geen doorgang kunnen vinden, tippen we je graag de tentoonstelling 'Kunst stelt alles voor' bij onze partner aan de rand van het Museumpark.

Meer info

Rotterdam transformatiestad architectuur PRO fietstour gidsen

Kom je Rotterdam ontdekken met collega’s of klanten? UrbanGuides organiseert een mooi programma voor je! Van architectuur tot stedelijke ontwikkeling, en van stadscultuur tot duurzame innovatie; onze professionele gidsen vertellen vanuit hun specifieke vakgebieden en persoonlijke fascinatie.

Bekijk tours

Verwonder je tijdens een fietstour, maak een verrassende stadswandeling met een gids of stippel samen met UrbanGuides een dagprogramma uit om Rotterdam van binnen en buiten te leren kennen.

Bekijk tours

rotterdam centraal station rondleiding fietstour educatie fietsen door rotterdam met gids urbanguides toerisme

Rotterdam is in veel opzichten de ideale plek voor een studietrip. Of de excursie ingestoken wordt vanuit geschiedenis, stedenbouw, aardrijkskunde, biologie of maatschappijleer, op vrijwel elk gebied biedt de stad een enorme gelaagdheid en de potentie om daarvan te leren.

Bekijk tours

uurbanguides UNESCO-werelderfgoed van nelle fabriek architectuur rondleiding instaptours chabot museum van nelle gidsen tours architectuur

Aan de oever van de Delfshavense Schie ligt een bijzonder UNESCO-werelderfgoed: de Van Nelle Fabriek. Dit gebouw wordt beschouwd als hét monument van het Nederlands Modernisme.

Bekijk tour

museumguides rotterdam

Onze ervaren gidsen laten je op enthousiaste wijze kennismaken met de kunst en cultuur in de stad. Ze vertellen je alles over de tentoonstellingen in de Kunsthal en het Nieuwe Instituut, tonen je de rijke stadscollectie kunst in de openbare ruimte en laten je het cultureel erfgoed van Rotterdam optimaal beleven.

Lees verder

fietstour urbanguides rotterdam toerisme gidsen rondleiding museum museumpark architectuur kunsthal HNI boijmans fietsverhuursteelrides

Ben je gek van fietsen, op zoek naar een nieuwe stalen ros of heb je gewoon een lekke band? Kom naar Steel Rides, wij kijken er naar uit om je te helpen!

Lees verder