Over UrbanGuides

Welkom bij UrbanGuides, al meer dan 18 jaar het architectuurexcursiebureau van Rotterdam!

fun tours rotterdam

Onze ervaren gidsen laten je op enthousiaste wijze kennismaken met de stad. Ze vertellen je alles over het industriële erfgoed van toen, tonen je de vooruitstrevende architectuur van nu en laten je de metropool van morgen beleven.

Wie op pad gaat met UrbanGuides ontdekt de stad vanuit een ander perspectief. De rondleiders vertellen vanuit hun specifieke vakgebied en persoonlijke fascinatie over de moderne geschiedenis van Rotterdam. Daarbinnen ligt de focus op architectuur, stadsontwikkeling, duurzaamheid en innovatie. De gidsen zoomen vanuit het grotere plaatje in op verschillende details en vertellen je over wat er schuilgaat achter de façades. Ze laten je zien waarom Rotterdam altijd al een Stad van de Toekomst was.

Kom je naar Rotterdam als professional, organiseer je een excursie voor de school waar je doceert, of ben je op zoek naar een interessant uitje voor in je vrije tijd? UrbanGuides helpt je graag op weg! Te voet, per fiets of met de boot; het kan allemaal.

Naast onze vaste rondleidingen stellen we ook mooie programma’s op maat samen, zowel voor studiereizen als voor gevarieerde inspiratietours. Onze gidsen inhuren om op interessante wijze van A naar B te komen kan natuurlijk ook.